Den Taxi, nieuw in Hoorn en omgeving.

Den TaxiMet nieuw bedoel ik ook letterlijk, de startblokken zojuist verlaten. Met een duidelijke visie voor ogen heb ik mijn eenmanszaak “Den Taxi” per 1 augustus 2018 bij kamer van koophandel geregistreerd. Zo vers, ik had op dat moment nog niet eens een taxi maar had alles al duidelijk uitgestippeld. Ik had zojuist mijn theorie en praktijkexamen voor mijn taxipas afgerond en nu was het enkel nog een kwestie om een vergunning voor taxivervoer te verkrijgen en de rest van de papierwinkel af te ronden.

Op 15 augustus kon ik mijn auto met blauw kenteken en boordcomputer ophalen. Maar pas twee weken later had ik alle benodigde papieren binnen en was mijn boordcomputer geactiveerd zodat ik mijn eerste passagiers kon ophalen. In beperkte mate dan …..


Ik kon alleen nog op rekening rijden omdat mijn boordcomputer nog niet beschikte over een taxameter module. En dus ben ik begonnen met het rijden voor Uber in Amsterdam en omstreken. Dit deed ik met veel plezier doordat ik werkelijk een hoop ritten reed en nooit van te voren wist waar ik de dag zou eindigen. Regelmatig kwam ik terecht in het midden van Nederland, Utrecht en omstreken tot wel in Den Haag, Leiden of zelfs in Rotterdam.


Na dit enige tijd gedaan te hebben om financieel weer de volgende stappen te kunnen nemen. Heb ik mijn boordcomputer voorzien van een taxameter en deze laten kalibreren en keuren. Gekoppeld aan een mobiele pin apparaat/printer en een daklicht.

Klaar als straattaxi

Eindelijk klaar om als straattaxi te mogen rijden. En dat doe ik nu dus in m’n eigen omgeving, Hoorn en omstreken. Misschien heb je mij ondertussen al zien staan (of mee gereden) bij het station in Hoorn. Duidelijk herkenbaar omdat ik als enige in een volledig elektrische auto rijdt, een Hyundai IONIQ.

Ik hoop je binnenkort te mogen begroeten in mijn taxi wanneer je een taxirit nodig hebt.

Dennis Sleeswijk

Taxi Hoorn rijdt ook naar Schiphol

Ga voor een goede service en boek je taxivervoer naar Schiphol. Ik haal je netjes op tijd op en onderhoud een goede communicatie.

Wanneer je vooraf je taxivervoer boekt, dan zal je zien dat u een flinke korting krijgt op de totale ritprijs t.o.v. de taxameter. Deze royale kortingen zijn van toepassing als je je taxirit minimaal 24 uur van te voren boekt.
Met een vaste prijsafspraak zullen eventuele wegwerkzaamheden, file of wegafsluitingen geen negatieve invloed hebben op de prijs.