Den Taxi, nieuw in Hoorn en omgeving.

Met nieuw bedoel ik ook letterlijk, de startblokken zojuist verlaten. Met een duidelijke visie voor ogen heb ik mijn eenmanszaak per 1 augustus 2018 bij kamer van koophandel geregistreerd. Zo vers, ik had op dat moment nog niet eens een taxi maar had alles al duidelijk uitgestippeld. Ik had zojuist mijn theorie en praktijkexamen afgerond en nu was het enkel nog een kwestie de vergunning te verkrijgen en de rest van de papierwinkel af te ronden.


Op 15 augustus kon ik mijn taxi met blauw kenteken en boordcomputer ophalen. Maar pas twee weken later had ik alle benodigde papieren binnen en was mijn boordcomputer geactiveerd zodat ik mijn eerste passagiers kon ophalen. In beperkte mate dan …..


Ik kon alleen nog op rekening rijden omdat mijn boordcomputer nog niet beschikte over een taxi meter module. En dus ben ik begonnen met het rijden voor Uber in Amsterdam en omstreken. Dit deed ik met veel plezier doordat ik werkelijk een hoop ritten reed en nooit van te voren wist waar ik de dag zou eindigen. Regelmatig kwam ik terecht in het midden van Nederland, Utrecht en omstreken tot wel in Den Haag, Leiden of zelfs in Rotterdam.


Na dit enige tijd gedaan te hebben om financieel weer de volgende stappen te kunnen nemen. Heb ik mijn boordcomputer voorzien van een taxi meter en deze laten ijken en keuren, gekoppeld aan een mobiele pin apparaat/printer en een daklicht.

Klaar als straat taxi

Eindelijk klaar om als straat taxi te mogen rijden. En dat doe ik nu dus in m’n eigen omgeving, Hoorn en omstreken. Misschien heeft u mij ondertussen zelfs al zien staan (of meegereden) bij het station in Hoorn. Duidelijk herkenbaar omdat ik als enige in een volledig elektrische auto rijdt, een Hyundai IONIQ.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn taxi wanneer u een rit nodig heeft.

Dennis Sleeswijk

Taxi Hoorn rijdt ook naar Schiphol

Ga voor een goede service en boek uw rit naar Schiphol. Wij halen u netjes op tijd op en onderhouden een goede communicatie met u.

Wanneer u vooraf een taxi boekt, dan zal u zien dat u een flinke korting krijgt op de totale ritprijs t.o.v. de taxi meter. Deze royale kortingen zijn van toepassing als u de rit minimaal 24 uur van te voren boekt.
Met een vaste prijs afspraak zullen eventuele wegwerkzaamheden, file of wegafsluitingen geen negatieve invloed hebben op de prijs.

Taxi Hoorn – Reserveer uw Schiphol Taxi bij Den Taxi Klik URL

error: Attentie: Inhoud is beschermd !!